söndag 25 december 2011

Julafton

God fortsättning på julen. Här är två julaftonsbilder, jag och pappa samt jag och Erica. Tänkte det kunde vara kul för er kusiner i Sundsvall att få se pappa på en färsk bild. Julaftonen var fin och lyckad på alla vis. Julgröt hemma hos mig därefter middag och julklappsutdelning hos ex-mannen med alla barn, mamma och pappa . 
Till sist sen julaftonskväll med min älskling.

onsdag 21 december 2011

Fridfull december

En mycket ovanlig december månad för min del. Jag bara njuter av livet och gör så litet som möjligt, min älskling tar hand om mig på bästa sätt ;-) I går bakade vi (han) bullar. Med höger arm i gips finns det inte mycket arbete som löper. Mina fina kollegor på SALT  jobbar mina butiksturer och vår underbara julextra Annina sköter kommersen på bästa sätt. 
Bilden är från i fjol, tyvärr är Åland grått och regnigt i år. Tomten fick jag när jag föddes av faster Gudrun. Trädet intill har jag fått av kusin Christine, favoritsaker  båda två.
Jag har inte skrivit några julkort i år av förekommen anledning. Det blir julhälsningar via bloggen, Facebook, telefon eller irl i år.


fredag 16 december 2011

Stämningsfull julmarknad!

JULMARKNAD i Sjökvarteret,
lördag 17.12 och söndag 18.12 kl. 11-16.
Café SALT håller öppet på andra våningen, massor av fint hantverk, julerbjudanden på kökshanddukar och yllesjalar, Durrackarna uppträder, tomten kommer på besök mm.
SALT är känt för sina fina paket med gediget innehåll :-) Välkomna!

onsdag 14 december 2011

Kattdynvaret Maja

Nu har det varit riktigt dåligt med mitt bloggande. För en vecka sen ramlade jag riktigt ordentligt och skadade höger arm, den är nu gipsad i fyra veckor. Lite dålig timning med tanke på julbeställningar, butiksturer och varor som tar slut. Det mesta går lite trögt med vänster hand, men det kunde varit värre, jag känner mig glad ändå, blir ompysslad och har det riktigt bra.
Kissen han jag trycka före olyckan, den finns på dynvar/örngott, jag vet inte om de räcker till jul ...det blir flera när jag får av mig gipset.
Ha det bra i julbrådskan kära vänner :-)

tisdag 6 december 2011

Julöppet

Idag är det Finlands självständighetsdag och många har stängt. Vi på SALT har öppet kl.11-15.
Från och med i morgon håller vi julöppet; Vard.10-18, Lörd.10-16, Sönd.12-15.
Mitt mönster Julhjärta finns på löpare, underlägg och kökshanddukar.
Kl.15.00 idag blir det konsert på kulturhuset Alandica. Elina och en pianist från Stockholm framför nordiska romanser, spännande ...

torsdag 1 december 2011

Månuggla

Mera dynvar, Månugglan i ny färg. Jag har haft två butiksdagar den här veckan, det är riktigt roligt att jobba i butiken nu när man får packa in julpaket. I morgon blir det verkstadsjobb igen.
Dotter Elina med pojkvän kommer hem i morgon, hon har två konserter i helgen. Den 4.12 är hon solist i Bachs Juloratorium och den 6.12 har hon konsert på Alandica.