tisdag 28 februari 2012

Nu blommar det

Blåklint, en gardinbeställning som just blivit klar. Också ett gammalt mönster som håller i sig. Jag kanske skall trycka lite löpare med Blåklint till sommaren? Det är alltid lika svårt att bestämma vad jag skall satsa på inför sommaren, jag har så många mönster och dessutom finns det otaliga färgkombinationsmöjligheter (vilket ord...)
Igår och idag har jag butikspass på SALT. 
Ikväll blir det Leader möte med många nya spännande projekt på agendan.

lördag 25 februari 2012

Eldigt

Jag har tryckt en hel del den gågna veckan bl.a det här tyget, Eld. Det skall bli ett sofföverdrag. Mönstret ingår i en serie Jord, Luft, Eld och Vatten, som jag ritade för några år sedan. Mönstret känns klassiskt och håller fortfarande trots olika trendväxlingar. 
Skönt med helg, jag har lagat god mat och har det mysigt. Hoppas ni har det med :-)

onsdag 22 februari 2012

Kuddrikt





Just nu har jag stort urval  kuddar på min hylla,
både jag och min snabba sömmerska Lola har varit flitiga. Här är de allra senaste kuddarna; Fågelfri, Krusbär och Livat i lyan. Dessutom finns Hästar, Krusbär i turkos/blått, Vatten, Näckros i rosa, Bubbla, Fågelfri i svart/vitt, Spets i vitt och Bevingad i rosa.

onsdag 15 februari 2012

Andra bullar

Alldeles färska nytryckta bullar på kökshanddukar. Jag funderar på namnet som vanligt, kanske Mammas bullar blir bra? handdukarna finns till salu på SALT.
Egentligen är det ett nygammalt mönster, jag tryckte bullar på den tiden vi drev Bagarstugans 7 Hantverkare inne i stan. De här bullarna har jag ritat nu, efter önskemål från en kund (hoppas de blev bra ;-)
Jag har flyt i verkstan, det känns bra. En riktigt kreativ och produktiv vecka till er alla.

torsdag 9 februari 2012

Nya löpare

Nu finns mina nya löpare med Kottar och Barr på SALT. Mönstret är inte nytt, det ritade jag för många år sedan, men färgen är ny. En mild gråblå som matchar perfekt med Lugnets Keramiks fina muggar. Muggarna är sedan 15 år mina favoritvardagskaffemuggar, de är perfekta i storlek och sköna att dricka ur.  
SALT har ny hemsida, Siv från Lugnet har gjort den.

måndag 6 februari 2012

Mönster på fönster

Det här fina mönstret fanns på mitt verkstadsfönster i morse när jag kom på jobb. Vi har fint väder på Åland just nu, sol och lagom med snö. Lite kallt och blåsigt förstås. 
Idag har jag tryckt "Livat i lyan" rävar som skall bli dynvar.  Jag har också strukit en del nya löpare, bild kommer snart.

onsdag 1 februari 2012

Februarigrönt

Tygbitarna till brickor och skärbräden är ivägskickade nu. Bland annat blir det gröna äppel den här gången. Jag har jobbat för fullt i verkstan nu, det går ganska bra bra med tanke på handleden. Idag och i morgon är det butikspass på SALT som gäller. Rätt så lugnt, jag hinner sticka på en ny halsduk till mig själv, i GRÖNT.
Vi har haft fint väder på Åland de senaste dagarna och livet i övrigt är också soligt och grönskande :-)