torsdag 25 juli 2013

Fantastisk utsikt

En härlig fönsterbild som Siv tagit, det är utsikten från vår butik SALT. För er som inte varit till SALT så ligger butiken alldeles invid vattnet i Sjökvarteret i Mariehamn. Våra öppettider just nu är; Vard.10-18, lörd.10-15, sönd.12-15. 
På fönsterbrädan finns keramik av Mia Englund, smide av Bert Johansson, kudde av Gunilla von Nandelstadh och löpare av mig.

tisdag 16 juli 2013

Sjödagsrävar


Nytryckta kökshanddukar med "Livat i lyan", finns till salu på SALT. Snart blir dynvar med "Livat i lyan" också klara.
Två fina emajlmuggar, den ena fick jag av Elina i vintras, fyndad i Karis på loppis.
I morgon börjar Ålands Sjödagar, hurraa :)

tisdag 9 juli 2013

Sommarminnen

Den här bilden väcker många sommarminnen hos mig. Det är jag, mamma och mormor på glasverandan i mormors sommarhus i Koskö. Bordet i gjutjärn har jag numera i min ägo, det står vid fönstret i sovrummet (titta här). Bordet utstrålar fina sommarminnen; jordgubbsodlingar, kaffestunder i glasverandan, korgstolar, vevbrunn och framför allt en känsla av att tiden stod stilla.
Jag måste erkänna att jag fortfarande drömmer om en glasveranda med korgstolar, drömmen försvinner nog inte förrän jag förverkligar den :) 

torsdag 4 juli 2013

Blåbär och sjödagar

Nytryckta kökshanddukar med Blåbär, finns på SALT. Jag har också hunnit trycka ett gäng med Morotshanddukar, visar bild en annan gång om de inte tar slut. Kommersen är bra i butiken just nu, allt är som det skall på sommarÅland:) Vi börjar se fram emot Ålands Sjödagar som går av stapeln 17-21 juli, det är årets höjdpunkt här i kvarteret.
Dessutom ser jag fram emot att plocka blåbär på riktigt, ser lovande ut i skogen.