onsdag 28 augusti 2013

Sensommarfröjder


Det har varit en fröjd att jobba den här veckan, trots det fina vädret. Jag har tryckt Fröjd kökshanddukar på både turkos och linnebotten. De är klara och finns i butiken. Nu håller jag på med nya Skördehanddukar, Skördefesten blir 20-21.9. Det är alltid lika roligt, både att vara på jobb på SALT och att fara ut och besöka andra gårdar.
Alla "barn" har åkt  till sina studieorter i både öst och väst, det känns som de har det bra. Nu gäller det att att vara på de fina kvällarna, jag älskar att åka på picknick till olika stränder, tycker det är underskattat, packa matkorgen efter jobbet och åk iväg vettja :)

tisdag 20 augusti 2013

Ännu mera turkost

Steven Whites fina solstol och korg tillsammans med min krusbärslöpare. Bilden är från butiken SALT.
I bakgrunden syns våra egenproducerade vykort, de finns endast hos oss, vi har även egna frimärken.
Jag håller på att trycka blåbärshanddukar i verkstan, de har varit slut några dagar.
Idag är det strålande väder, ser fram emot middagspicknick på stranden med ♥

måndag 12 augusti 2013

Sensommarblommor

Nu har det varit bloggtorka här i snart två veckor. Jag har varit förkyld, på kalas, ledig, på Katrinakonserter, saftat vinbär, på spelmansstämma mm. Med andra ord har det varit mest roligheter, förutom förkylningen då förstås. Den här veckan blir det jobb igen och det känns också bra.
Det här vackra fotot är taget av Simon på Lugnet Keramik. Deras underbara keramikkruka med Sivs blommor i, samt min löpare Fröjd, som även pryder deras butik i Hammarland.

torsdag 1 augusti 2013

Tisteltid

Den intensivaste sommartiden på Åland är över, känns lite konstigt som vanligt. Det har varit massor av trevliga kunder från hela världen på SALT. Sjödagar med allt vad det innebär av jobb, sena nätter, musik och dans, Ledholmare och öl. Efter Sjödagarna har det varit irländsk musik på Park och ännu flera sena kvällar. Jag börjar bli lite trött och semesterlängtande...
Ett annat sensommartecken är när bolltistlarna börjar slå ut. Jag fick inspiration att plocka dem innan blomning av Maria i hennes tjusiga blogg Miaw Inredning och design, kolla in bloggen.