torsdag 19 juni 2014

Åländsk midsommar

Efter att ha klippt och klistrat originalen till vykorten i förra inlägget kunde jag inte sluta, det är så roligt. Jag var tvungen att göra ett litet midsommarklipp, med sju sorters fantasiblommor.
Här på Åland ösregnar det idag och är ganska kallt och blåsigt, jag tror det blir lite bättre i morgon, men någon ljuvligt varm midsommarafton lär det inte bli. Roligt skall vi ha ändå, med ylletröjor, filtar och sovsäckar. Jag och Älsklingen skall fira tillsammans med folkmusikvänner på en ö söder om Mariehamn, kanske blir det tältning också ....
Riktigt spännande midsommarnattsdrömmar till er alla, vädret kan inte påverka våra drömmar i alla fall :)


fredag 13 juni 2014

Mina nya vykort




































Mina nya vykort har kommit från tryckeriet, måste säga att jag är riktigt nöjd. Originalen har jag gjort i collageteknik, altså klippt och klistrat. Jätteroligt arbete, jag skulle älska att jobba med illustrationer - också. Sagoböcker, bokpärmar, kort ... vore riktiga drömjobb :)
Säljs på SALT, vi har också egna frimärken, på mitt frimärke finns en räv.

torsdag 12 juni 2014

Blåbär i alla former





































Igår fick jag en rejäl sändning med brickor, underlägg och skärbräden. Blåbären har varit speciellt efterfrågade och efterlängtade. Jag har även andra mönster;  Morötter, Ugglor, Fröjd i flera färger och en hel del annat. Välkommen in till SALT, vardagar 10-17 och lördagar 10-14!

måndag 9 juni 2014

Ugglemor med sina ungar


Nytryckta dynvar/örngott. 100% bomull, maskintvättas i 60 grader, standard vuxenstorlek. Just nu har jag dynvar med: Älsklingshästen, Engla, Skötbåt, Katten Maja, Lamm med texten sov gott och Ugglemor. 
Vi har varit till Falun senaste helg och jag  måste säga att det är en fin stad, så lummig med otaliga vackra hus. Det blev ett besök till Sundborn också. Karin och Carl Larssons livsverk är alltid lika inspirerande, känner mig full av lust att inreda både inne och ute. 

torsdag 5 juni 2014

Gosekissekattor i nya färger


Nu har jag tryckt ett gäng kissekattor i blåa och gröna färger. Just nu finns det röda, röd/rosarandiga, rosa/orangerandiga, lila, lime, gröna, turkosblåa och ljusblåa kattor.
De är fyllda med ekologiskt odlade hirsagnar. Tyget är av bomullsvelour. Kissen går att handtvätta och torka på varmt ställe eller i torktumlare. Kissen är en av mina populäraste produkter, jag har gjort dem i 24 år nu :)