måndag 25 augusti 2014

Krusbärstiden är inne



Jag har tryckt några meter Krusbär på halvlinne. En kund har beställt en bit till en fåtölj, hoppas kunna visa fåtöljen här i bloggen sen när den är klar. Tyget räcker till något till, får se vad det blir, kanske några kuddar. Det här är ett av mina egna favoritmönster, trots att det har närmare 20 år på nacken. 

fredag 22 augusti 2014

Retrokaffepannor och kastruller

Idag har vi haft maratonmöte på SALT, drygt 4 timmar. Vi har planerat Skördefesten på Åland som närmar sig, 19-21.9. 
Efter mötet måste jag få göra något helt annat, jag städade en hylla med mina favoritemaljgrejor. Det här är bara en del av mina gamla emaljkaffepannor och kastruller. Jag har samlat på såna i 20-30 år. På den tiden jag köpte de flesta kostade de någon mark per styck, en del har jag hittat bland sopor och någon har jag fått. De här är de finaste ❤️ Trevlig helg på er!

torsdag 7 augusti 2014

Blåbär är bäst

Efter två sköna semesterveckor har jag varit på jobb i min verkstad denna vecka. Blåbärshanddukarna var slut, så det blev första prioritet. Nu finns det en rejäl hög av dem igen. Det har varit lite kämpigt med 30 grader i verkstan varje morgon. Semestern firades med båtutfärder, sol och bad på olika stränder runt om på Åland, stugvistelse, krogrundor, uteätande, dans, Ulf Lundell och sovmorgnar. Vi hann med allt som hör sommar och semester till på två veckor.