torsdag 27 november 2014

Katten Maja på kudden

Nytryckta Maja dynvar på min hylla igen. Dessutom finns: ängeln Engla i turkost, Månuggla i orange, Älsklingshästen i svart eller rött och Julros i rött och grönt. Dynvaren är i 100% bomull av bra kvalitet och tål maskintvätt i 60 grader. 
Igår och idag har vi julskyltat på SALT, nu är det mysigt och stämningsfullt med granar både ute och inne. I morgon har vi smakprov på åländska delikatesser: Smakbyns glögg och Mercedes chokladkräm på Johannas bröd. Dessutom säljer vi färskt bröd från Johanna. Passa på att köpa hem något extra gott till Lilla jul. 

torsdag 13 november 2014

Julrosor





Nya dynvar, med mönstret som jag kallar Julros i den här färgställningen. Det kan hända att jag trycker rosorna i ljusrosa och kallar dem midsommarros längre fram, vem vet ... Jag är i alla fall riktigt nöjd med mönstret. Dynvaren är i 100% bomull av bra kvalitet, och maskintvättas på 60 grader. Finns till salu på SALT.
Det är fullt upp med julproduktionen på verkstan framöver. Privat är det spel och dans som gäller, ikväll Lindy-hop kurs och det är så jätteroligt :)

måndag 3 november 2014

Mera rosor


Jag tröttnar aldrig på rosor, vet inte hur många jag ritat under mina år som textildesigner och tygtryckare. Nu är jag på gång igen med en ny ros, här först ut på en ljusrosa linnehandduk. Nästa projekt blir en lite rödare ros på dynvar, förmodligen med gröna blad, har inte bestämt mig riktigt ännu ... 
Mina döttrar är utmärkta rådgivare och kritiker när det gäller färg och form. 
En loppiskaffepanna fick vara med på ett hörn. Den är designad av en av mina favoriter, Raija Uosikkinen.