måndag 27 juni 2016

Sommarbrickor


Nu finns det både Blåbär, Hallon och Krusbär på brickor, dessutom blomsterbrickan "Åland blommar". 
Urvalet av skärbräden är också på topp; Blåbär, Hallon, Krusbär, Äpplen i flera olika färger, Stim, Skötbåt, Åland blommar och Hjärtat. 
På SALT har vi öppet 7 dagar i veckan och från 1.7 har vi ännu längre öppet.
Välkommen till Sjökvarteret!

fredag 24 juni 2016

Glad midsommar


Igår fick jag ett parti brickor och skärbräden med Hallon, Blåbär och Krusbär. SALT håller stängt idag och i morgon, vi har öppet igen på söndag som vanligt. 
Det har varit fullt upp den senaste tiden, vi startade upp vårt sommarkafé Kaffepannan igårkväll på Torgloppisen i Mariehamn och fortsätter nästa torsdag. Glad midsommar alla mina läsare ! Än så länge regnar det här på Åland, vi skall spela vid midsommarstången i Lumparlund.   

lördag 11 juni 2016

Smakbyns shop


Igår var jag till Smakbyn i Kastelholm och fyllde på "mina" hyllor. För er som inte känner till Åland kan jag berätta att Smakbyn är en stor restaurang som ägs och drivs av kändiskocken Michael Björklund. Förutom restaurangen finns där vin- och brännvinstillverkning samt en mysig shop med deras egna produkter och utvalt hantverk, däribland en del av mina produkter. Restaurangen ligger ett stenkast från Kastelholms Slott och Jan-Karlsgården. Ett härligt utflyktsmål.