tag:blogger.com,1999:blog-806788584620677556.post4718678940670286778..comments2024-03-13T21:51:28.968+02:00Comments on Ann Granlund textiltryck: NässelsoppaAnn Granlund, textiltryckarehttp://www.blogger.com/profile/03296173605465777883noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-806788584620677556.post-23387878747227468902010-05-12T15:24:20.880+03:002010-05-12T15:24:20.880+03:00Amazing bricka! Jättefint!Amazing bricka! Jättefint!Rebeccahttp://www.rebelform.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-806788584620677556.post-17788413256443551132010-05-06T08:39:20.031+03:002010-05-06T08:39:20.031+03:00Åh, så gott det ser ut!
Jag väntar på tillräckligt...Åh, så gott det ser ut!<br />Jag väntar på tillräckligt med nässlor.<br />Kylan från havet försenar grönskan något.<br />...men snart får jag skörda lite nässlor.<br />Mums!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16343943057207169055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-806788584620677556.post-29472506623218272612010-05-04T23:56:44.250+03:002010-05-04T23:56:44.250+03:00Jag har inte kommit till nässelsoppa än. Behöver f...Jag har inte kommit till nässelsoppa än. Behöver finnas nässlor först. Fin bricka!<br />Kram BirgittaBirgittahttps://www.blogger.com/profile/03518364987185076128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-806788584620677556.post-49054354641694307462010-05-04T23:02:14.487+03:002010-05-04T23:02:14.487+03:00Jag har inte riktigt upptäckt nässlors förträfflig...Jag har inte riktigt upptäckt nässlors förträfflighet ännu, men det börjar närma sig.Sivhttps://www.blogger.com/profile/13215037453064475355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-806788584620677556.post-24706879111365854472010-05-04T18:06:52.844+03:002010-05-04T18:06:52.844+03:00Traditionell nässelsoppa till valborg: Nässlor, gr...Traditionell nässelsoppa till valborg: Nässlor, gräslök/ lök och körvel från trädgården kokas i lite vatten och mixas blanda sedan i grädde lite vetemjöl och salt och koka ytterligare en stund på slutet toppa med kallrökta laxstrimlor i soppan som ger lite extra krydda. Serveras med ägghalvor. Till dessert struvor och mjöd då är det vår! <br />Här skördas nässlor nästan varje dag just nu. Gratis Anna-Lena Beckmanhttps://www.blogger.com/profile/16533638902598811099noreply@blogger.com