tisdag 13 juli 2010

Nya kökshanddukar


Jag har just tryckt och fixerat en hög kökshanddukar med Krusbär i rosa/rött på. De finns nu till salu i min hylla nere i butiken. Det är fortfarande lika varmt, men det går att jobba. Jag har ett stort fönster mot havet öppet och en fläkt som snurrar för fullt + att jag blöter håret och fötterna med iskallt vatten några gånger per dag.
I morgon börjar Sjödagarna här i kvarteret, det pågår tom söndag. Det är massor av aktiviteter, musik, mat, hantverk och framför allt trevliga människor.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Imorgonkväll börjar äntligen den försenade Ålandssemestern.Härligt att byta det svettiga vädret här mot liknande där med baddräkt i beredskap. Vi lär synas på sjödagarna förr eller senare.

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Glömde att skriva att krusbären i alla storlekar och alla färger hör till mina absoluta favoriter oavsett om det är på tyg eller brickor och underlägg. Varje kombination har nåt nytt trots samma mönster.

  SvaraRadera
 3. Mina älsklings färger.
  krusbären är så fina.
  mvh Lena

  SvaraRadera
 4. Jättekul att se SALT och dina produkter i verkligheten, men jag kunde inte hitta någon morotsbricka eller tyg. Skriv gärna på bloggen när du trycker morötterna igen, mönstret skulle vara sååå snyggt här hemma som handdukar eller gardiner.

  SvaraRadera