tisdag 31 augusti 2010

Shoppingtur


Jag har varit till Stockholm med dotter Elinas flyttlass söndag och måndag. På hemvägen kom jag lite för tidigt till Norrtälje och slank in på Jysk. Där kunde jag inte motstå den här mjuka "vadderade pläden" (så kallade de den), jag skulle nog kalla det täcke. Den kostade 70 kronor, jag riktigt kände hur perfekt den skulle passa på kökssoffan. Kuddarna är med mina egna tryck, även sofftyget. Naturligtvis köpte jag några andra oemotståndliga saker som kan vara bra att ha på Blomsterlandet och Rusta...

7 kommentarer:

 1. Hi

  I really love you fabric prints and I wonder how you make them. I have sent you an e-mail, but I'm not sure if you have received it?

  I'd be very happy if you could help me to find out more about textile printing.

  Best regards from Switzerland.

  Simone

  SvaraRadera
 2. Thanks Simone, I just sent an email to you :-)

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt det blev! Jag upptäckte just din blogg o dina kreationer. Härliga mönster du gör!

  SvaraRadera
 4. Blev riktigt fint och kan vara skönt att ha en ruggig höstkväll. Det kan lätt bli bra att ha grejer när man börjar handla.
  Ha det!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. heej! vad mysig den ser ut att vara! imorgon drar vi till Utvik lägergård så jag kommer inte att ha tillgång till nät förrän på torsdag någon gång. Jag ringer dig nåt! :) kram

  SvaraRadera
 6. Hej Ann! Det låter som du kom väldigt mycket för tidigt till Norrtälje när du hann med tre så tidskrävande butiker, men det var säkert kul. Stora huset utan nån av barnen är säkert rätt tomt i början. Du får gosa under gröna täcket i den fina kökssoffan och läsa Lantliv, men glöm inte pralinerna!

  SvaraRadera
 7. Nu när din ena dotter bor så nära mig vill du kanske jag ska ta över mamma rollen lite ? Skojar bara.Rusta är också en affär som man kan fynda i, roligt, mysigt med plädar nu när kylan är här.
  MVH Christine

  SvaraRadera