fredag 1 april 2011

Månuggla
Jag berättade tidigare att jag höll på med ett nytt mönster, men inte kunde visa det före det varit på jurybedömning i en hantverksmönstring, Nu är det klart, jag har fått min dom, juryn gillade inte alls mönstret. Det hade alla upptänkliga fel, tråkigt, ensidigt, grafiskt svagt, fel på färgkombinationerna osv. Jag själv är rätt så nöjd med det och tänker inte bry mig så mycket om vad dessa tre industriformgivare ( Mikael Nygård, Elina Rebers och Camilla Moberg) tycker, de är alla tre från Finland och kompetenta personer inom sina olika områden. Däremot känns det jättetråkigt att inte få delta i sommarens utställning i Eckerö och en därpå följande vandringsutställning :-((( Jag har deltagit i 5 hantverksmönstringar förut och det har gått bra varje gång, jag har tom fått diplom varje gång. Kanske det är bra med lite motgångar emellanåt, så man inte blir för bekväm.
Däremot gläder jag mig åt att det gick bra för mina kollegor Eva-Len, Ilse, Siv och Simon och ytterligare några ålänningar, Grattis!

9 kommentarer:

 1. Så fint mønster!
  Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre:)
  Ha en fin kveld:)

  SvaraRadera
 2. Hej Ann! Jag gillar mönstret mycket men tycker att färgerna är lite bleka för att vara dina. Är de inte?

  SvaraRadera
 3. hej jag är såld på ugglor, gillar detta mönster mycket!

  SvaraRadera
 4. Synd att det inte gick bra. Mönstret är roligt!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar mönstret, fast jag tror att det skulle varit mer färg på de båda sista. Det brukar alltid finnas mycket färg på din tryck och det gillar jag.
  Men det kommer fler tillfällen för dej.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Jag gillar dina ugglor. Skulle vara fint med ett kompistryck med en stor uggla på t.ex. ett örngott och ha det mönstrade på påslakanet.

  Klart att dt är trist med motgångar men det är inget att fästa för stor vikt till. Nästa gång är det kanske en ny jury som gillar!! Och alla som handlar din mönster gillar ju dem...tänk på dem istället. :)

  SvaraRadera
 7. Ho ho, gillar det i mitten mest!Simma lugnt...kommer du ihåg Hedwig och ugglan Helge?

  SvaraRadera
 8. Bra så tjusiga ugglor.
  Ta det lugnt med motgången.....Du gör så väldigt härliga mönster som vi gillar. Gråa ugglor är nog bäst?
  Kram!

  SvaraRadera