tisdag 24 mars 2009

Djuriska dynvar

Fjällko, Ålandsfår och Räv, djur som inspirerar mig av olika anledningar, fjällkor är bland det sötaste som finns, vi har faktiskt haft en fjälloxe som sällskapsdjur här hemma på gården (!!) tillsammans med två ålandsfår. Fjälloxen, Enok, lever fortfarande och bor i Sviby. Någon räv har jag aldrig haft men däremot tycker jag att de är vackra och framförallt gillar jag färgen.
Just nu finns de här dynvaren på SALT, och därtill Skötbåt, Ängel, Krusbär och Pegasus.
Dynvaren är handtryckta som mina andra textilier. Kvalitén är 100 % bomull och kan maskintvättas i 60 grader.
Jag har flera dynvarsmönster som återkommer lite nu och då, nya ideér finns också på skisser. Det går bra att önska ett speciellt motiv eller någon speciell färg, jag kan också trycka namn enligt önskemål.

2 kommentarer:

  1. Oslagbart presenttips:
    Köp ett valfritt antal av Anns dynvar med olika motiv och ha hemma i beredskap. Få saker är så gångbara som presenter till alla åldrar och typer av personer. Du behöver inte veta hur det ser ut hemma hos dem. Åtminstone hos oss händer det ofta att någon i familjen ska bort eller uppvakta någon med mycket kort varsel. Det har blivit uppskattade presenter till barn, tonåringar, lärare, vänner och släkt, både män och kvinnor. Motivet valt efter person och aktuell tillgång. Förrådet behöver fyllas på emellanåt. En kompis till våra barn som var på besök fick ett dynvar som souvenir när hon lämnade Åland.

    SvaraRadera