Det har blivit en del köksbestyr i helgen. Jag har bakat blåbärskaka, bullar och tårta. Vi passar på att fira Ericas 21 årsdag eftersom hon är hemma på lov.
Mina
favoritbullar: 200gr smör, 5dl mjölk, 15dl mjöl, 50gr jäst, 1/2tsk salt,
8 gr kardemumma, 1 ägg (+ett till pensling). Fyllning: ca 100gr smör,
kanel och socker.
Jäsning: degen 30min och bullarna 30min.
Gräddning: 250grader ca.8 minuter.
Jäsning: degen 30min och bullarna 30min.
Gräddning: 250grader ca.8 minuter.
Skärbrädor och bricka ur min egen produktion
Gud vad gott det ser ut, grattis till Erika.
SvaraRaderaHej! Tack för bullreceptet, måste provas för de ser så goda ut. Fin köksmiljö i ditt nya hus för de stiliga egna produkterna i skärbrädor och brickor.
SvaraRaderaGod fortsättning på förberedelserna för julförsäljningen, hoppas den blir riktigt bra för finare julklappar är svårt att hitta!