onsdag 1 juli 2009

Habegäret anföll i Stockholm


Som sagt så var jag i Stockholm igår och såg mycket fint i hettan. Jag blev kär i den här muggen, den fanns på Carl Malmsten butiken, jag kommer inte ihåg namnet på keramikern. Är det någon som vet vem som gjort muggen så skriv det gärna till mej? Ångrar att jag inte köpte den, det får bli nästa gång . . . den fanns också i orange . . . måste nog ha två ;-)

Jag lägger in ett matchande mönster från min kollektion. För tillfället finns inget av det i butiken, jo förresten, kanske ett par brickor. Jag trycker det gärna på beställning, det passar jättebra till gardinkappor i just GRÖNT, som är så skönt.

6 kommentarer:

 1. Hej! Det är fortfarande lika kul att gå in o titta vad det är för nya fina bilder som du lagt in. Jag har fått ett tittbegär som du är duktig på att tillfredsställa när du är så flitig.
  Jag håller med om att muggen är fin och matchar fint till dina mönster. Säg till om du vill att jag ska gå in o köpa den åt dig innan de är slut, för semestern börjar först 17 juli och då är Åland som hägrar. Till dess får jag hålla stämningen med dina bilder och mönster, super!!!

  SvaraRadera
 2. Muggen var vacker, var den dyr ? Vilken värme vi har, längtar efter lite svalare väder. Ja Ann det är jag kusin vitamin.
  Take care Christine

  SvaraRadera
 3. Hej Anna! Tack, Jag tycker faktiskt det är jätteroligt med blogg. Jag måste fundera på muggköpet lite, de är inte helbilliga, vilket jag förstår. Men jag hör av mej isf. Hälsningar från ett vindstilla och otroligt hett Åland.

  Hej Kusin Vitamin!
  Ja muggen är dyr som jag skrev ovan, den kostade över 300 sek, kommer inte ihåg exakt. Det är säkert mycket arbete med den, men jag jämför med våra handdrejade keramikmuggar på Åland som kostar runt 15 euro (altså 155 sek).
  Ann längtar också efter svalare väder...

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ja, muggen var vacker! Jag faller jämt för handdrejade muggar och skålar som har ett fint formspråk och inte är för klumpiga.

  SvaraRadera
 5. Hej Ann!
  Muggen heter Tribute och kommer från keramikern Heidi Hirengren. Vill också ha! :)

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för informationen om vem som gjort muggen, vad roligt, nu har jag hittat hennes hemsida. Hälsar Ann

  SvaraRadera