fredag 10 juli 2009

Loppisresultat


Jag kom hem sent igår kväll från vår fiol/loppisresa, en lyckad resa trots vädret som inte var riktigt på vår sida. Bingsjöstämman led av vädret men vi var där i alla fall! Vi var på massor av småloppisar efter vägen och några stora, en fin antik/loppis just söder om Sätra, Tulavippan i Gagnef (den absolut bästa), Sussis Skattkista i Borlänge (lite rörigt och dyrt men sevärt), en otrolig glasloppis öster om Rättvik mitt i skogen (på väg mot Falun).
Nu skall jag visa en del ... av mina fynd, jag har matchat ihop loppisprylarna med mina egna produkter. Först ut en orange glasvas, perfekt till samlingen som jag har på verkstan.
Turkos karamellskål i glas, passar perfekt på min Drömträdgårdsbricka . . . och jag som har sådan brist på små skålar ;-)
Turkost glasfat, här på mitt underlägg.
Emaljerad kastrull som jag inte kunde motstå, trots att den är tung...
Svepask med handtag till brunt socker, så söt och nästan oanvänd! En charmig korg till , inte vet jag till vad, men förmodligen bra att ha.
Vacker och praktisk blå vas, den kommer att passa till vilda blommor, här på min Krusbärslöpare.

3 kommentarer:

 1. Hej Ann, vilken super säker smak du har, härliga loppis fynd, var med mina söner på loppis tur ner till Järvsö, samlar på pallar, och vitt porslin med " knotter " på, hittade mycket fint.
  MVH Christine

  SvaraRadera
 2. Jag blir så avundsjuk då jag ser vad du fyndat i Dalarna! Vi har varit ner till Malung på dansbandsveckan men hade inte tid att stanna till, ens vid en av alla dessa loppisskyltar & det harmar nu..
  hälsningar Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej Christine, vi har faktiskt några loppisar här på Åland med . . .

  Hej Åsa, det var ju tråkigt, men ni var väl så trötta av allt dansande. Du vet nästa gång att det gäller att planera in loppistid för resvägarna(typ dubbelt så lång tid som det tar normalt).

  hälsningar från Ann

  SvaraRadera