måndag 18 april 2011

HusglimtarKökslamporna har kommit upp i nya huset, den här har jag köpt på Ann-Gerds Antik i Mariehamn. Lampan var röd, jag har spraymålat den turkos. Husets vackra element, min ex-man har renoverat dem, bl.a skrapat fram alla mässingsvred som förut varit övermålade.
Som ni ser så är det mesta vitt, alla väggar och tak, vem skulle trott det om mig ... Eftersom jag älskar färger och mönstrat så tycker jag det blir snyggt med en vit bas. Vänta bara, det blir nog färger ännu, bara det blir klart.
Jag berättade om årets Tjämarknad i förra inlägget. Under marknaden ordnade Sjökvarteret ett lotteri, där huvudvinsten var en handbyggd träeka. Kan ni tänka er att jag vann den!!! Nu drömmer jag om att ro ut på viken med kaffekorg. På tal om viken, som heter Slemmern (fult namn...) så gick isen i natt, nu svallar havet fritt utanför SALT-huset.

3 kommentarer:

 1. Åh vad jag längtar att ta del av ditt hem och färg. själv har jag en vit bas hemma men har inte kommit längre. Ska bli kul o se hur du inreder!

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten! Vad roligt!

  Det är bra med en vit bas när man inreder med mycket färg...hade inte trott att du bara skulle ha vitt, hihi. Tänk när alla dina tyger kommer upp vad fint det kommer bli. Lampan var supersnygg.

  SvaraRadera
 3. Vitt kök också ? du är inne på rätt väg med allt ljust. Turkos är ur- snyggt till det vita, mer vill vi se !
  Christine

  SvaraRadera