fredag 26 augusti 2011

Rävkuddar

Några nya "Livat i lyan" kuddar på min hylla på SALT. Jag har för tillfället butikspass torsdag-fredag-lördag, det är tråkigt nog inte så mycket turister längre.
Jag har två av "barnen" hemma ännu, inom nästa vecka åker de också iväg. Sen skall jag ta i med nya tag och försöka få klart i huset. Ingenting har blivit gjort under sommaren, det har varit så mycket annat intressant på gång.

5 kommentarer:

 1. Hej! Två yngre turister besökte dig i alla fall i fredags. Elin visar Åland till en kompis i helgen o då ingick självklart besök på SALT. Det hade hon kommit på själv utan mamma! Lite mer SALT fick de sen när de åkte till huset, för det hade ingen av dem sett inrett förut.
  Nu längtar jag redan till skördefesten...

  SvaraRadera
 2. Så mye flott!Herlige farger og design!Dette falt jeg virkelig for!Kanskje en ferie til Åland ville vært noe? ;-)Hilsen Synnøve fra Norge

  SvaraRadera
 3. Har tittat runt här hos dig och blir så glad av alla dina fina mönster, Härlig blogg!
  Jag är själv textilare och arbetar som filtmakare, om du vill kan du ta en titt i min e-butik och därifrån kommer du även till min blogg.www.makalostfiltmakeri.se
  Jag har lagt till dig i min blogglista så att jag lätt ska hitta tillbaka hit till din inspirerande blogg. Tack för att jag fick ta del av dia fina arbeten.
  /Moni

  SvaraRadera
 4. Kuddarna är ju kanonbra. Rävarna gör sig verkligen :)

  SvaraRadera