onsdag 21 december 2011

Fridfull december

En mycket ovanlig december månad för min del. Jag bara njuter av livet och gör så litet som möjligt, min älskling tar hand om mig på bästa sätt ;-) I går bakade vi (han) bullar. Med höger arm i gips finns det inte mycket arbete som löper. Mina fina kollegor på SALT  jobbar mina butiksturer och vår underbara julextra Annina sköter kommersen på bästa sätt. 
Bilden är från i fjol, tyvärr är Åland grått och regnigt i år. Tomten fick jag när jag föddes av faster Gudrun. Trädet intill har jag fått av kusin Christine, favoritsaker  båda två.
Jag har inte skrivit några julkort i år av förekommen anledning. Det blir julhälsningar via bloggen, Facebook, telefon eller irl i år.


5 kommentarer:

 1. God Jul och hoppas din arm läker snällt!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad bra att du blir omhändertagen, det är du värd. Vilken underbar tomte, härlig uppsyn. Nån borde börja tillverka såna.
  Löpare med röda kottar följde med från julmarknaden och den ska få lysa upp köksbordet på jul. Just nu är det dina hjärtan där och det är också mysigt, men det känns alltid kul att ha en helt ny som jag inte haft tidigare.
  Fortsätt att njuta av livet och ta det lugnt med armen! God Jul!

  SvaraRadera
 3. God Jul Ann, älsklingen och barnen.
  Kul att se trädet vid tomten.
  Kramar från kusin Christine med fam.

  SvaraRadera
 4. Hej Ann! SÅ jobbigt med armen även om det verkar gå ganska bra ändå. Låter med bullbakande älskling!

  SvaraRadera
 5. ha lovely kabouter


  greatings send you Conny

  SvaraRadera