tisdag 22 maj 2012

Egna frimärken

Här på Åland finns den fantastiska möjligheten att beställa egna frimärken. Vi har beställt sju olika till SALT. Räven är mitt SALT-frimärke och Krusbären är mitt eget privata. Som ni ser så står det SALT 10 år på Räven, SALT fyller 10 år i september och vi har börjat smygfira lite redan.
Jag har haft butikspass i två dagar, det börjar röra på sig med turister, de är så efterlängtade.

5 kommentarer:

 1. OJ, vad trevligt!
  Inte alla som har egna frimärken, grattis!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Fint och ett bra sätt att smygfira på !

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med egna frimärken. Förstår att du gärna vill ha det och fina är de också.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej! Tänk att det gått 10 år, grattis i förskott. Läckra frimärken, kul att det går att beställa.
  Fårskallarna har nu kommit på väggen! Ett av de första Ann-tyger jag köpt var fårskallarna. Ett tyg som jag älskat, men som efter många år som draperi förstördes vid vattenskada, när någon använt det som trasa. Först var det helt borta o jag olycklig, men hittade slängt i ett hörn till slut. Trots tvätt gick inte fläckarna bort. Ville dock ha kvar det på något sätt och i helgen blev det tygets hela bredd med fem fårskallar i rutor och fyra på höjden, som jag fäste runt en spännram 120 x 90 cm. Hänger snyggt på väggen bredvid krusbärssoffan, så jag är lycklig igen. Några bitar av tyget finns kvar för andra projekt, kanske några små kuddar.
  I fredags blev jag ägare till den nya blåbärshandduken med vitt botten, så snyggt o sommarfräscht! Jättebra som gå bort-present i sommar, men det här exemplaret ska jag behålla själv.
  Nytt uppdrag till dig: jag vill ha ett draperi med ditt änglatryck, för att jag lyft bort en garderobsdörr bredvid sängen. Detaljerna kan vi ta när du har tid. Observera att det är det enda "Ann Granlund fritt" rum på Söderlid det handlar om.

  SvaraRadera
 5. Kul att det går att göra egna frimärken men är det inte svårt att göra motiv, eller hur fungerar det?

  SvaraRadera