fredag 16 november 2012

Åländska äppelNya underägg, finns med vit eller naturlinne bakgrund. Tidigare har jag haft fyrkantiga äppelunderlägg men nu beställde jag runda och de blev riktigt fina. Jag har tryckt Grankvistlöpare i vitt på halvlinne, de är 130 cm långa. Just nu har jag stort sortiment av löpare, Julhjärta, Kottar i mörkrött, Barr i gråblått, Blåbär, Spets i rött, Näckros i rosa, Grankvist i grönt, grått eller vitt, Krusbär i grönt, Stim i blått och Blåklint. SALT har öppet vard.10-17 och lörd.10-14.
En del av mina saker finns till salu på nyöppnade Smakbyn i Kastelholm.

3 kommentarer:

 1. Jag var ju in till SALT och frågade om möjligheter att få ett av dina mönster tryckta på tyg till ett - kalla det verandamöblemang. Samtidigt köpte jag två dynvar med mönstret, "Livat i lyan", så vackra. Men miljön i verandan (från 1934) går i en annan ton, så jag blev osäker, men har nu i alla fall tagit upp frågan, eller hur?
  Mvh/ Erik Sjöblom

  SvaraRadera
 2. Hej Erik, Jag kan ju blanda vilken nyans som helst eftersom jag gör allt själv. Om du fortfarande vill ha "Livat i lyan" till verandan så kan du ta med något färgprov därifrån så kan jag matcha det. Däremot har jag fullt upp fram till jul så det måste bli efter isf. H/Ann

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad fina de runda äppelunderläggen blev, lyser upp bordet. Perfekt decemberpresent till glöggfester, fast självklart vill jag ha själv också. Kul att dina alster säljs i Smakbyn, bra komplement till det åländska i matväg de ska visa, högsta kvalitet i båda och mycket kreativitet.

  SvaraRadera