torsdag 6 augusti 2009

SALT idag klockan 8.00 på morgonenEn underbar morgon på SALT, jag kom tidigt från en kompis stuga med båt. Havet är spegelblankt och solen strålar, det blir riktigt varmt idag.
Jag vill visa några bilder från butiken, främst hyllor med mina saker. Endel andra föremål syns även på bilderna, som fat i järntråd, handblåst glas och några akvareller. Här finns faktiskt det största sortimentet av åländskt konsthantverk på Åland (och i världen:-). Vi saluför konsthantverk från 40 åländska konsthantverkare.

6 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut! Den fåtöljen är såå bra!

  SvaraRadera
 2. Vem kunde tro att dina krusbär passade till möbeltyg, SUPER SNYGGT,nu är det du som börjar med TAPETER tänk vilken snygg fondvägg detta mönster skulle bli ( och alla dina mönster för den delen ). Bra ide va ?
  MVH Christine

  SvaraRadera
 3. Du har en så fin stil. Jeg liker alt du lager. Jeg burde kommet på tur til butikken din: ) Det er langt, men ikke umulig å få til en gang.

  SvaraRadera
 4. Hej och tack alla ni som lämnar så underbara kommentarer, fåtöljen är tillverkad här på Åland av Jans allstopp, han är huvudsakligen möbeltapetserare. Men blev förtjust i mitt krusbärstyg när han klädde om en soffa till en kund, det ledde till den här fåtöljen.
  Det där med tapeter är ingen dum idé men jag vet inte hur jag skall gå tillväga, jag tror inte jag har kapacitet att handtrycka tapeter. Kommer du bara till Stockholm så är det inte långt till Åland (1 och 1/2 timme buss och 2 timmar färja)hälsar Ann

  SvaraRadera
 5. Vakkert og slike klare fine farger. c,")

  SvaraRadera
 6. Hei! Så mye vakkert du viser her på bloggen. Stolen i innlegget her falt jeg helt for. Den var utrolig skjønn :)

  SvaraRadera