onsdag 9 september 2009

Skördefest på Åland 18-19 septemberDet här är ett gammalt tryck, jag ritade det för ca 15 år sedan. Det passar bra som illustration till Skördefesten.
Just nu har jag fullt upp med produktionen till Skördefesten 18-19.9, då har vi på SALT stort pådrag: Café med kakbuffé, ekologiska skördeprodukter, bröd mm till salu, musik och naturligtvis massor av fint konsthantverk.

4 kommentarer:

 1. Hej! Missade förra årets skördefest, men kommer fortfarande ihåg hur trevligt det var i ert café med alla godsaker för två år sedan. Vi höll ju aldrig på att komma därifrån. Sen var det såklart som vanligt fullt med fina saker i butiken, kan varmt rekommendera ett besök och tänker inte missa i år. Nyfiken på vad du tänkt ut i höst. Tyvärr missar jag rean. Hoppas det fortsätter bra med kunder i höst, men jobba inte ihjäl dig med alla olika projekt som jag är nyfiken på!

  SvaraRadera
 2. Fint tryck som håller efter så många år.
  Skördefest låter toppen!

  SvaraRadera
 3. Det är på Åland man ska bo, ni verkar ha så mycket trevligt där spec på SALT.Har en son som fyller 40 19/9, då måste man vara hemma, ska tänka på er och lycka till.
  mvh Christine

  SvaraRadera
 4. Hej Anna, Makiato och Christine! Ja vår Skördefest är toppen och det är faktiskt fint att bo här på Åland.
  En riktigt mysig och skön höst önskar jag till er alla
  Christine, hälsa och gratta sonen!

  SvaraRadera