måndag 21 september 2009

Skördefestbilder


Vill ni se bilder från helgens stora Skördefest på Åland, gå då in på Sax & Lims blogg, Mari har gjort ett fantastiskt arbete och fotat massor av härliga inspirerande bilder. På den här bilden har hon förevigat mej i färd med att ställa i ordning vår kakbuffé. Vi öppnar Café SALT två dagar under Skördefesten och en dag under julmarknaden i Sjökvarteret, tyvärr har vi inte tid för det resten av året, då vi jobbar med vårt hantverk och med att driva butiken. Vår fantastiska havsutsikt skymtar i bakgrunden.

3 kommentarer:

  1. Hej! Drömmer fortfarande om alla smaskiga kakor vi hann äta och några vi missade, supermysigt att avrunda rundturerna till gårdarna med härlig fika och skön musik hos er. Att dessutom kunna sitta på balkongen nio på kvällen så sent i september är mer än man kan begära. Nu njuter jag av äppelduken som följde med hem, ännu snyggare än på bilden.

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!
    Det var så kul att ni kom och det gladde mej verkligen att ni fick plats på balkongen, det var hårt tryck på den hela tiden, ibland tom kö. Vädret har varit helt fantastiskt hela september. Ha det riktigt bra!

    SvaraRadera