![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjemyXdZQcA_TyPUwKOidZAfCZQ2Bv2U_8X9qykSE45CrbVDuabzKJ5LC7wG48JDi8AUgsLThsCzSAUhaelhvtp7xKkr1irVt6yPWs2Q5o8xzekdEzaEAWY6gwl8BPMvxWGZlwJmIMH9Y0/s400/musli.jpg)
I går var myslin slut, jag har gjort egen i några år. Först gjorde jag Crancks mysli, sen övergick jag till Saltå Kvarn, nu har jag gjort om receptet så det börjar bli mitt eget.
10 dl havre/rågflingor
4 dl solros, lin, pumpa och sesamfrön (efter vad som finns)
1 dl vetegroddar
1 dl kokosflingor
2 dl nötter eller mandel
2-3 dl russin/aprikoser/fikon
Blanda: 2 dl vatten, 1 dl olja, 1/2 dl råsocker, 1 tsk salt.
Sätt ugnen på 180 gr. Hacka nötterna grovt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll över oljeblandningen, rör om. Häll allt en långpanna, rosta i ugnen ca 45 minuter, rör om då och då. Låt kallna och blanda i hackad frukt.
Jag använder ekologiska råvaror om det bara finns.
Det hørtes godt ut!! :o)
SvaraRaderaTakk for at du deler oppskriften!
Fredrikke :O)