söndag 11 april 2010

Söndag


Jag har blivit väckt av en hackspett, den hackar på en gatlykta utanför mitt fönster (som vanligt), börjar bli riktigt irriterad på den ... och vädret är urtrist.
Nu skall jag sluta gnälla och fara iväg till verkstan och jobba, några projekt är på hälft och jag reser bort på tisdag. Det skall bli härligt med semester i två veckor :-)
I kväll skall fara till Jomala kyrka för att lyssna på dottern Erica som skall sjunga där.
På bilden ifrån våran sal finns ett gammalt österbottniskt skåp, en keramik-kanna från Resmo krukmakeri på Öland, tavla av Milla Sakowski köpt på SALT och en mask i keramik av Riitta Nieminen från Åland.

5 kommentarer:

 1. En hackspett?! Kanske inte så kul att vakna till...
  Ha en skön semester!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till en härlig avkopplande semester, du kommer nog hem mer inspirerad än någonsin. Hoppas solen skiner på dig.
  Vila och ha det fint.
  Christine

  SvaraRadera
 3. Du har varit så duktig i verkstaden länge nu att jag tror att du behöver en välförtjänt semester. Önskar dej en riktigt lat och skön semester.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej Ann! Ha en riktigt skön semester även om jag har svårt att tro att du kan vara ledig så länge utan några nya projekt. Klokt att ladda batterierna inför den hektiska säsongen som närmar sig. NJUT!

  SvaraRadera
 5. Trevlig resa! Ni ska ha det så jättebra!! Och drick en extra paraplydrink för oss här i det finländska april-vädret ;).

  Själv pratade jag ju om Berlin, men det ser ut som att det blir en sväng över till Tallinn i mitten av Maj, men det är ju inte fy skam det heller! ;) Och nu närmast blir det en vända till Åbo inkommande helg. Sitter för tillfället och förbereder inför min presentationen av praktiken som jag ska ha imorgon inför resten av mode-linjen :). Och vi ska äntligen få lära oss skriva offerter i vår kurs "kundbetjäning" nu i skolan! Vi pratade ju om att det var konstigt att vi inte hade gått igenom det än, men nu blir det av :).

  Ha det nu så jättebra! Kram

  SvaraRadera