torsdag 26 augusti 2010

Det nya livet


Jag kom hem från Härnösand igår kväll. Resan gick bra på alla vis, förutom att det ösregnade på ditvägen och även där. Jag hade ju tänkt inspektera Härnösands hantverksutbud och loppisar men det blev inget sådant. Hur som helst så lämnade jag Erica på folkhögskolan, det var med lite kramp i modershjärtat som jag lämnade henne trots att allt verkade toppen där. Hemvägen gick i strålande väder och jag måste säga att Sverige är ett otroligt vackert land, vägen mellan Härnösand och Gävle är fantastisk på alla vis. Sen är det lite öken mellan Gävle och Uppsala, men ännu bättre väg så man får tjusas av farten. Idag åkte Elina till Stockholm, nu är jag själv i vårt stora hus. Känns konstigt på alla vis.
Jag vet inte varför jag valt just den här bilden idag ... kanske det finns någon psykologisk förklaring till det. Det är iaf några små skålar som jag köpte i Marbella i våras, jag har dem till att lägga den använda tepåsen i. Det fanns stora fat med samma mönster på, som också var jättefina - jag behärskade mej och tänkte på packningen.

3 kommentarer:

 1. Hej! Vilka söta små fat du har. Praktiskt att ha flera sådana om man är många tedrickare. Här är dags för kvällste nu och så ska jag titta på Ernst klockan åtta. Måste ju se hur hans sommarhus blev.
  Flickorna kommer snart hem och hälsar på dej. Tiden bara flyger iväg.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Ja!!! Snälla skicka mig en morotsskärbräda!
  Jag mailar dig min adress och så får du tala om hur du vill att jag betalar!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint mönster, fågelfri!

  SvaraRadera