torsdag 5 augusti 2010

Skål på erMed senaste brickleveransen hade jag också beställt några glasunderlägg på prov. Så här ser de ut. De är fina, men jag tror inte riktigt att det är något som säljer. Jag vet inte om jag vågar satsa på det, känns lite gammalmodigt med glasunderlägg. Vad tror ni, är det någon som säljer glasunderlägg?
Jag har varit på fina konserter två kvällar i rad, på Åland pågår som bäst Katrina kammarmusikfestival.
På fredagkväll blir vår butik SALT konsertlokal för en av veckans konserter. Konserten börjar kl.22 och det blir armenisk musik framförd av Temperakvartetten, gratis inträde. Välkommen!
Ikväll blir det middag hos oss med trevliga människor från både öst och väst :-)

5 kommentarer:

 1. Hej. Jag hade lätt kunnat köpa så fina underlägg! Och glaset är ju också superfint.

  SvaraRadera
 2. glasunderlägg är jättebra till alla oss som har glas-, betong eller stenskivor på borden. Blir så trista ringar av spill eller kondens från glasen... Sen är ofta glasunderlägg lagom dyra/billiga för att spontan-shoppa. Så min rekommendation är att du testar ett tag. Funderar på att åka till Åland nästa vecka och skulle gärna ta med mig en packe rävar hem :-)
  mvh
  Lena

  SvaraRadera
 3. vad kul att ni har konser i eran butik det låter häftigt tycker jag.

  Glas underlägg ja jag vet inte det lär visa sig.
  mvh Lena

  SvaraRadera
 4. superläckra !!jodå glasunderlägg är tillbaka igen,har själv nyinköpt soffbord i ek måste ha glasunderlägg, nu skall jag se om jag hittar dina underlägg till försäljning för som sakt jag vill gärna köpa ,kram Lisbeth

  SvaraRadera
 5. Gör man dem lite större kan de ju funka som smörgåsunderlägg eller till osten. Sånt saknar jag.

  SvaraRadera