söndag 21 november 2010

Tammerfors

I natt kom jag och Eva-Len hem från Tammerfors. Jag har varit dödstrött idag, inte så konstigt efter fyra dygn på mässresa. Översta bilden är min del av montern och en liten skymt av Inger med tovat till höger och Eva med både tovat och tryck till vänster. Bilderna nedanför är från utställningsdelen, Eva-Len och jag byggde och planerade utställningen. Mässan har pågått ännu idag, de andra deltagarna har skött kommers och nedplockning.
Vi har haft kul och fått massor av beröm av besökarna, folk har varit ortoligt intresserade av att komma till Åland, brochyrerna på finska tog slut kl. 12 andra dagen . Däremot har inte försäljningen varit jättebra för någon av oss. Det känns som vi varit på en jättelik marknadsföringskampanj av Åland och SALT, det är ju också viktigt. Jag tror vi får igen det när alla tusentals finnar kommer hit nästa sommar :-)

9 kommentarer:

 1. Gud vad snyggt!! Ni måste ha haft dom snyggaste montrarna på hela mässan!! :-)

  SvaraRadera
 2. Vad snygga montrar ni gjort. Och vad mycket fina alster ni hade med er dit.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Oj så mycket vackert och vilka fina montrar!
  Synd att jag inte kunde besöka denna mässa iår.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Jag vill bara säga att jag tycker att ni är så otroligt duktiga, du och Eva-Len , ni har sån fingertoppskänsla att man blir extra glad att vara Ålänning i dessa sammanhang :)

  SvaraRadera
 5. Snyggt jobbat! Snygg monter! Tack för envist engagemang. Ni har verkligen gjort en superinsats för åländskt hantverk och för Åland.
  Må ni översvämmas av köpstarka kunder hela nästa sommar :)

  SvaraRadera
 6. Mycket vacker monter ni har ordnat!

  SvaraRadera
 7. Så mycket vackra saker! Inte bara finnar kommer till Åland i sommar, jag som avskyr att åka båt vill till er i sommar.

  SvaraRadera