tisdag 1 mars 2011

Frossa i grönt


Det tar nog länge än innan vi får se något grönt, jag tröstar mig med gröna ting i verkstan. Igår fick jag världens vackraste gröngröna melontuggisar av en kompis som kom hem från semester på Teneriffa. Till höger på bilden grön tryckfärg, alltid något :-)
Idag har jag tryckt 6 meter "Livat i Lyan" tyg, det är ganska svårtryckt så jag klarar inte mer på en dag. Tyget skall med till Helsingfors på utställning. Förberedelserna är i full gång, eftersom jag åker på torsdag.
Igår var det deadline för inlämning till hantverksmönstringen Kraftfullt, jag har inte skrivit så mycket om det eftersom produkterna inte får visas före jurybedömningen. När den är klar får ni se mitt nya mönster, jag har hållit på med det i några veckor nu. Jag kommer att trycka mönstret till försäljning oberoende av vad juryn tycker, men klart att det är lite spännande att få deras utlåtande.

3 kommentarer:

  1. Hej! Lycka till med både mönstringen som säkert går bra som alltid och utställningen i H-fors. Kul att du visar dina fina textilier där.

    SvaraRadera
  2. Hei! Så herlige grønnfarger og fine mønster :)

    SvaraRadera
  3. Så spännande, hoppas att också juryn gillar det. Lycka till!

    SvaraRadera