måndag 25 maj 2009

Fisk på grytlapp


Nu har jag tryckt upp en hög med "Stim" grytlappar. Som vanligt fint sydda av Nilla. Stim finns även som löpare i olika längder och kökshanddukar, kanske någon bricka finns kvar också. Bilden är tagen hemma i mitt kök, här syns en del av mina Arabia smörbyttor. Jag har ärvt några efter min mormor Vera, hon hade många smörbyttor i olika storlekar. Jag vill minnas att hon brukade ha äppelmos i dem.

3 kommentarer:

 1. Hej! Vilka underbara tygtryck du gör !!! Och en härlig inspirerande blogg! Tack för kommentaren hos mig :-)

  SvaraRadera
 2. Har nu sett den inspirerande utställningen i Eckerö som Ann här skrivit om. Kul att se och jag har som alltid mina favoriter. Vad hade jag då med mig i påsen från butiken där? Jo Anns båda nya tyger, en kudde i den rosa-röda linnevarianten i fågelfri, hur häftig som helst och en smal längd i drömträdgård, som jag tänkte skulle passa som gardin till soffan i Anns inslag här från 21 mars. Hoppas jag inte förstörde för mycket för dig när den försvann, hängde så lockande på väggen vid ingången.

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!
  Vad roligt att du gillade utställningen. Tänk att jag "misstänkte" dej när flickan från utställnings-shopen ringde. Visste ju att du skulle dit. Bara kul...jag har redan fixat att nytt tyg dit.
  Hälsar Ann mitt i studentkalasförberedelserna

  SvaraRadera