söndag 25 oktober 2009

HelgpysselDen här helgen har jag och Erica pysslat med mina textilkort. Det är både restbitar och tryck som jag gjort speciellt för korten. Åland är mörkt och trist idag så vi kan sitta inne och pyssla med gott samvete. Äldre dottern Elina åker tillbaka till Stockholm ikväll, så småningom bär det av till färjan. Hur som helst har det varit en skön och vilsam helg.
Nu har jag lagt in en möjlighet att följa bloggen (strax under presentationstexten), det skulle vara roligt om ni vill bli mina bloggföljare :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine !Og et godt billede :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Mycket fina kort!
  Bra att ta tillvara restbitar. Jag kan nästan inte slänga något. Gillar att hitta nya användningsområden för det mesta.
  Jag följer din blogg, fast jag har inte börjat klicka på det där med följare. Känner att det förvirrar mig. men jag har dig och andra i listan till vänster på bloggen, då ser man där när nya inlägg kommer...

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka fina kort du gjort och vad bra att kunna ta till vara små tygbitar. Vi har också haft grått och regnigt idag. Riktigt inneväder och jag har förstås varit i vävstugan några timmar då.
  Ha en bra vecka.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag vill bara säga att jag tycker mycket om stil som du använder! Och jag undrar om jag kan få låna en av dina designer till att ha som bakgrund på min blogg? Jag känner att det du gör fångar mitt intresse stort!
  Du kan skicka ett mail till mig så jag vet om det är okej =)
  Alexandra_blaxmo@hotmail.com

  Mvh Alexandra

  SvaraRadera