torsdag 15 oktober 2009

Nåltovat runt en sten


Den här veckan har jag inte gjort mycket i min verkstad, känns lite jobbigt, men jag är nöjd och glad ändå. I måndags jobbade jag med Stimgrytlapparna (i inlägget nedan), i tisdags var jag på rymmen från jobbet och pressade havtornssaft med en kompis. Nu har jag haft butikstur onsdag och idag (torsdag), det är ju meningsfullt och trevligt att träffa kunder. I morgon fredag åker jag iväg på fiolkurs till Finland, till en ö i skärgården mellan Helsingfors och Ekenäs, det skall bli kul. Jag kommer hem natten till måndag så det blir inget bloggande före måndag-tisdag.
Nåldynan på bilden har jag nåltovat runt en sten, den är altså ganska tung och inte så praktisk att sticka nålar i, kanske passar bättre som tyngd...

2 kommentarer:

 1. Hej! Hoppas att du får en härlig helg på fiolkursen. Det är skönt att få lämna vardagslivet bakom sej några dagar och vidga vyerna.
  Ha det gott!!!!
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Har en nåldyna som ser ut som en kaktus ( lerkruka som fot ) undrar vem som gjort den :), står alltid framme vid min symaskin. Ha en härlig fiolkurs.
  Mvh Christine

  SvaraRadera