tisdag 17 november 2009

En fullproppad vecka


Just nu jobbar jag i butiken, vi är 6 delägare som turas om att jobba i butiken/SALT. Denna vecka blir det inte mycket verkstadsarbete, först två butiksdagar, på onsdag skall jag jobba på ett projekt tillsammans med Mari /April reklambyrå. På onsdag kväll åker jag till Helsingfors och vidare till Tammerfors där jag medverkar i en paneldiskussion kring samarbetsmodeller för kulturföretag. Det är ett tvådagars seminarium om Kultur & företagsamhet med många intressanta talare, jag hoppas återkomma med något därifrån i bloggen.
På fredagkväll kommer jag till Åbo för att delta i en fiolkurs under lördag och söndag med Arto Järvelä som lärare. Hemma igen på Åland natten mot måndagen ca. 02.00, sen är det verkstaden som gäller ...
På bilden, tagen av Siv finns några av mina löpare.

4 kommentarer:

 1. Hej Ann! Du är verkligen rätt person till paneldiskussionen. Det måste vara nån klok person som föreslagit dig. Det är kloka driftiga personer som behövs för att nå dit där SALT är idag och som utvecklar verksamheten hela tiden och puschar på andra som inte klarar det själv. Du inspirerar!!!

  SvaraRadera
 2. Friske og fine. Du lager så flotte bilder. har sett på mange etterhverandre og de er så lekre. :-)

  SvaraRadera
 3. Vad fina de är. Och vilken hektisk vecka du har. Men jag tror den blir intressant. Mitt tidsschema för den veckan har spruckigt och hinner inte med allt jag vill.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. För att hinna med så mycket som du behövs ENERGI men nu vet vi ju var du får den från, Lycka till med allt, låter jätte kul.
  kram Christine

  SvaraRadera