torsdag 7 oktober 2010

Print & Pattern


I går hade bloggen Print & Pattern mitt mönster "Livat i lyan" under Print theme-foxes. Jag brukar följa bloggen och hajade till när jag tittade in där och såg mitt tryck.
Där finns många andra fina rävar också, gå in och titta här.Jag har gjort många rävmönster under mina 20 år som textildesigner/tryckare. Här är tre av dem, det finns åtminstone ett till men det hittar jag inte. Räven är ett vackert och inspirerande djur, det tycks många med mej tycka :-)
I morgon bitti far jag till Linköping på folkmusikfestival. Hoppas även hitta en eller annan fin loppis där, är det någon av er läsare som har tips?
Det här betyder en liten bloggpaus för min del, en riktigt kreativ och fin hösthelg till er alla!

4 kommentarer:

 1. Grattis med omtale. Du lager fine rever. Og du, - de ligner faktisk litt på deg :)

  SvaraRadera
 2. Så kult med omtale:) Gratulerer! Revene er kjempefine:)

  SvaraRadera
 3. Hej Ann! Du är nog alltför anspråkslös, för utöver att ditt fina rävmönster stod högst av alla så stod också om hur du alltid är så talented även om du beskrevs som svensk. De andra designers nämndes bara som namn. Jag håller ju helt med berömmet såklart, dina mönster har så otroligt mycket liv oavsett vilket mönstret är bildar de helheter. Vet faktiskt ingen annan som lyckas trycka mönster med så mycket liv. Det är nog anledningen till att de tilltalar mig så mycket.

  SvaraRadera
 4. Hej på er och Tack!
  Anna du är nog min främsta supporter, tusen Tack för alla uppmuntrande kommentarer och inspiration som du ger mej.
  En riktigt skön och kreativ höst till er alla :-)

  SvaraRadera