måndag 11 oktober 2010

Livat i Linköping


Helgen i Linköping har varit fylld av upplevelser. Först och främst massor fina konserter bl.Stockholm Lisboa Project; helt underbar musik, de blandade fadosång med svensk folkmusik och kommer att ha flera konserter i Sverige nu i oktober, rekomenderas! Ethnolägrets konsert var superbra! Lisa Rydberg och Gunnar Idenstam med Bach på svenska var också underbart.
På lördagen hann vi shoppa, bl.a kunde jag inte motstå de gröna kängorna på bilden. Vi satt länge på en uteservering och åt i solen. Sen blev det besök på Hemslöjden och domkyrkan (bilden av livets träd är från domkyrkan). Översta bilden är ett ungdomsspelmanslag från Trondheim som spelade så otroligt vackert, för övrigt höjde vi medelåldern ganska rejält under festivalen.
Vi bodde på Tinnebäckens vandrarhem, helt fantastiskt, en riktigt fin lägenhet med tre rum och handbroderade lakan ... rekomenderas också! Däremot hittade vi inga loppisar, bara Myrorna, där blev det inga fynd - man kan inte få allt :-) Linköping är en trevlig stad!

5 kommentarer:

 1. Roligt att du tycker om "min" stad! Har hittat till din blogg och tycker mycket om dina mönster. Dock bor jag som sagt i Linköping och har svårt att ta mig till Åland för att handla på SALT. Därför skulle jag gärna vilja se en komplettering av din/SALTs hemsida med någon typ av internethandel med bilder och priser för era fina varor som man kan köpa på distans.

  Vänliga hälsningar
  Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilka fina mönster du gör, gillar verkligen ditt formspråk och färgerna. Är lite nyfiken på vad det är för märke på de snygga gröna kängorna? Har velat ha just sådana i ett par år nu. Tack på förhand! / Matilda

  SvaraRadera
 3. Hej på er!
  Tack för era fina kommentarer :-)
  Anonym; jag har funderat på webshop men inte kommit vidare med det, måste höra med någon annan bloggare hur de löser den saken. Det går naturligtvis bra att mejla mej och jag skickar.
  Matilda; kängorna är av märket Ten Points http://www.tenpoints.se/collection/women/
  Ha en fin dag /Ann

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig. Fin hemslöjd och underbar domkyrka. Och inte att förglömma shoppingen. Man hittar alltid något. Sist hittade jag en garnaffär i en källarlokal. Billigt och massor av garner. Jag kom hem med en hel del. Ha en bra kväll. MalinSj

  SvaraRadera