söndag 19 september 2010

Ett riktigt fynd!


Skördefestens intensivaste del är över, vi har haft två toppendagar på SALT. Skördefesten är verkligen höstens höjdpunkt! Vi har öppet på SALT idag med kl.10-15. Jag har träffat massor av trevliga människor, bl.a. bloggläsare :-)
Idag är jag ledig och har eldat höstens första brasa i köket. Elina är hemma över helgen och vi bara myser och slappar här hemma, skönt.
Jag berättade i ett tidigare inlägg om min loppistur i Björneborg, nu skall jag visa det verkliga fyndet från den resan. Mässingskronan på bilden!! den är ganska liten, (det syns ju inte på bild) ser ut som en miniatyrkyrk-krona och är ganska tung. Det konstiga är bara att ljusen sitter så nära takfästet, det går inte att tända ljusen ... jag måste förlänga mässingskedjan på något vis. Som ni väl förstår så betalade jag inte mycket för den.
En riktigt skön söndag till er kära läsare!

4 kommentarer:

  1. Tack för en fin skördefest på SALT, riktig feststämning med härlig musik till alla vackra saker och det goda fikat hos Alexandra i cafeet!
    Stilig ljuskrona! Det kanske finns nån på Åland som kan fixa likadan kedja som förlängning, men om inte så finns MässingMäster på Söder, Götgatan 27. De har alla slags kedjor och även egen verkstad. Du kan kolla på nätet om dem om du är nyfiken.

    SvaraRadera