onsdag 29 september 2010

Hemlighet


Just nu jobbar jag med ett projekt som jag inte vill visa, det här är allt ni får se än så länge. Längre fram berättar jag mera om det. Jag jobbar paralellt med julproduktionen och trycker Äppelhanddukar, det känns inte heller riktigt bra att visa julsaker ännu :-) Ingen vill väl tänka på julen när det är strålande höstväder ute, jag bara längtar ut i skogen.

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att ha något fint att se fram emot.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nyfiken till bristningsgränsen, hur ser helheten ut o vad blir det? Smyger kanske in på fredag för att stilla nyfikenheten så göm det ordentligt! Då är det dags för höstens första snabbtur för att se tre nya konstutställningar i stan o det går ju inte att komma till Mariehamn utan att göra en inventering vad som är är nytt på SALT sen sist.

  SvaraRadera
 3. Tack för alla uppmuntrande kommentarer! Du är otrolig du Anna, som har bättre koll på det åländska kulturlivet än en som bor här. Kom in bara, så hemligt är det inte att jag inte tar emot besök ;-)

  SvaraRadera
 4. Du är så kreativ Ann,det bara sprudlar ur dig.Du har frid och ro i ditt liv det märks,mina färger i ditt linnetryck.Hälsa de dina.
  MVH Christine

  SvaraRadera