måndag 13 september 2010

Förkläden på gångVeckan har börjat bra, jag har tryckt Stimtyg till förkläden idag, fortsätter i morgon. Sen skall de sys, jag syr dem själv.
Inkommande helg; fredag, lördag och söndag har vi årets Skördefest på Åland. Det brukar vara en härlig tillställning med massor av folk, hantverk, godsaker, musik och framför allt mysig stämning. Jag tänkte få en del förkläden klara till helgen. Vädret brukar alltid vara strålande, jag skriver lite längre fram i veckan mera om vårt program på SALT.
Den övre bilden är Sjökvarteret från havet, SALThuset är det röda huset i mitten. Fotot är taget av Simon på Lugnet Keramik.

4 kommentarer:

 1. På Skördefestens blogg finns också massor med info om Skördefesten, gårdarna och förstås bilder! Välkommen!
  www.skordefest.wordpress.com

  SvaraRadera
 2. Tack Mari, jag trodde på något sätt att hemsidan och bloggen hörde ihop. Jag sätter ut bloggen i nästa inlägg :-)

  SvaraRadera
 3. Skördefesten är verkligen härligt. Fredag blir det ledig dag för sen vi lämnade Åland för en månad sen har vi planerat inför skördefesten o självklart besöker vi SALT som pulserar av allt fint. Att avsluta dagens tur med fika på SALT kan varmt rekommenderas, njutbart!Vi ses!

  SvaraRadera
 4. Å vad jag blir sugen på att besöka Åland när jag läser din blogg. Nu har jag dessutom en kandidat på jobbet som är från Åland och jag kan inte låta bli att fråga henne en massa...
  Ha en härlig skördefest!
  Eva

  SvaraRadera